Bloggen verrijkt jouw website en versterkt jouw imago enorm in de markt! Ondernemers die regelmatig bloggen en dat naar hun klanten sturen, bouwen aan blijvende loyaliteit en een consistente stroom aan opdrachten.

Je krijgt een reputatie als bedrijf dat enorm aan de weg timmert! En dat willen klanten graag; ze willen een levarancier die goed in de markt staat. Kijk maar naar jezelf; je wilt ook dat jouw leveranciers goed bekend in de markt staan!

Maar het is niet altijd eenvoudig om op tijd en met regelmaat te bloggen! Iedereen voelt de tijdsdruk van allerlei reguliere activiteiten waardoor het lastig is om je even vrij te maken en te concentreren op iets anders, laat staan een stuk te schrijven voor jouw website of blog.

Veel mensen hebben moeite met content creëren en daarom bieden wij een special blog service aan!

Om het echt goed te bloggen en jouw imago stevig neer te zetten dient je 1x per week een blog te posten. De meesten halen dit niet tenzij zij ondersteuning krijgen. Een frequentie van 2 blogs per maand is toch wel het minimum waarnaar je moet willen streven om positief te kunnen opvallen en bouwen aan jouw bedrijfsimago.

Wij lossen dat voor jou op door het eenvoudig te maken voor je:

Jij stuurt het thema en kernbegrippen, wij verzorgen de blog! 

Wij werken het uit volgen ons succes formaat:

 • Pakkende koptekst
 • Boeiende inhoud
 • Stimulerende vragen
 • Beeldmateriaal die de sfeer weergeeft
 • Emotionele woorden toevoegen

Met name het laatste is belangrijk want we willen rechstreeks met het onderbewustzijn communiceren en uw boodschap overbrengen.

Bovendien is het belangrijk dat uw blog de AIDA formule volgt. AIDA betekent:

 • Attention
 • Interest
 • Desire
 • Action

Middels de pakkende kop en het plaatje dekt u de eerste twee af. De inhoud werkt in op het 2e en 3e punt. De laatste, Action, die kan alleen maar plaats vinden als uw blog naar een landing pagina of contact pagina met inschrijfformulier wijst. Dat is net zo belangrijk als de rest. Want vraag je geen actie, dan krijg je geen reactie!

Wij hebben al honderden blogs verzorgd voor tientallen bedrijven en willen dat graag voor u ook doen!

Het CA abonnement

Duur hoeft het niet te zijn, we hebben al een ‘Content Abonnement’ (CA) van €96 (ex btw) per maand.  Daarvoor krijg je een 4-pack; 4 korte blogs in een maand. Genoeg om 1x per week een blog te plaatsen op uw website en naar uw klanten te sturen. Je krijgt een reputatie als bedrijf dat enorm aan de weg timmert! En dat willen klanten graag; ze willen een levarancier die goed in de markt staat.

Het BA abonnement

Wil je meer diepgang etaleren? We hebben een ‘Branding Abonnement’ (BA) vanaf €395 ex BTW per maand. We stemmen wekelijks af wel thema of onderwerp je behandelt wilt zien. Dan krijg je 2 blogs van 1 A4 per maand. Je hoeft het daarna alleen nog maar op jouw website te plaatsen of in jouw 2 wekelijkse nieuwsbrief te zetten!

Het AA abonnement

Wil je meer vakmanschap tonen met 1 blog per week? Dan ga je meer als ‘branche autoriteit’ gezien worden. Dat verzorgen we ook graag voor je, met onze ‘Autoriteits Abonnement’ (AA) en dat begint al bij €650 (ex btw) per maand. Daarvoor krijg je iedere week een blog van 1 A4.

Wij werken met een minimum contract vorm van 3 maanden en nodigen je uit het gewoon te proberen!


  Vul het formulier in en wij maken op korte termijn een belafspraak.

  Wil je het liever zelf leren een blog schrijven?  Wij verzorgen ook training voor jezelf of jouw mensen! [Link naar Leer boeinede Blogs Schrijven in 1 dag]