2:1 Business Coaching is de beste versneller naar succes!

De meest effectieve manier om verder aan je bedrijf te te bouwen is met 2:1 Business Coaching. Wij hebben een uitgekiend aanbod aan training & coachprogramma’s die je snel tot resultaat brengen.

Je wordt bijgestaan door 2 Business Coaches die je de online en offline succes-sluiproutes bijbrengen. Zij worden (tijdelijk) onderdeel van jouw business team!

De productstrategie om te kunnen winnen

Wat is de optimale product- en prijsstrategie? Wat levert het snelst op? Welke Marktniche kun je het beste betreden? Met de 4G Businessfilter kom je er snel achter!


Prijs: € 1.400 ex BTW voor 2 sessies.
(€ 700 per maand ex BTW gedurende 2 maanden)
Inclusief materialen, ondersteunende video’s & begeleiding online

Lokatie: Amsterdam

Facebook Prospecting om leads binnen te halen

Facebook leent zich uitstekend om leads te genereren! Het is veel effectiever dan ‘cold calling’. Hoe kun je het beste leads vanuit Facebook halen? Daar begeleiden we je in. In drie maanden tijd leer je hoe je met behulp van Facebook advertenties een community kunt creëren die vervolgens open staat voor jouw diensten en producten.


Prijs: € 2.800 ex BTW voor 4 sessies.
(€ 700 per maand ex BTW gedurende 4 maanden)
Inclusief materialen, ondersteunende video’s & begeleiding online

Lokatie: Amsterdam

Verkopen door niet te verkopen

Wanneer je als ondernemer van jezelf geen ras-verkoper bent dan geeft dat niet. Want je kunt leren verkopen zonder te verkopen. Je zorgt er dan voor in je communicatie dat mensen vanzelf bij jou willen kopen. Hoe dat gaat is wat wij kunnen uitleggen in 4 stappen en je online begeleiding geven bij de uitvoer van deze strategie.


Prijs: € 2.800 ex BTW voor 4 sessies.
(€ 700 per maand ex BTW gedurende 4 maanden)
Inclusief materialen, ondersteunende video’s & begeleiding online

Lokatie: Amsterdam


Dit programma legt de focus op jou zo snel mogelijk naar de €120.000 inkomsten te brengen. Gemiddeld duurt dat 3 jaar. Daarvoor hebben we in het eerste jaar 12 modules die je 1x per maand volgt en waarbij we je continu online kunnen begeleiden. Die moeten je naar €30.000 extra verdiensten brengen. Het tweede jaar naar €60.000 extra. Het standaard programma wordt altijd afgestemd op jouw situatie en bedrijf. Het is niet voor iedereen geschikt dus een intake gesprek is onderdeel van de selectie.


Prijs: vanaf € 700 per maand ex BTW voor 12 sessies, 1x per maand. Inclusief materialen, ondersteunende video’s, werkboek en continu begeleiding online.

Lokatie: Amsterdam

“De beste investering die de ondernemer kan doen is in persoonlijke ontwikkeling; in meer kennis en vaardigheden”.

Na 3 maanden van het programma GO! 30-50-120€ was mijn omzet al verdubbelt. Na 1 jaar zat ik op €60.000 verdiensten. Door je begeleiding van 2 business coaches en trainingsessies is dit programma zijn geld waard!

Deelneemster programma GO! 30-60-120€(Een jongerencoach uit Friesland)

"Door dit programma en training te volgen kon ik een eigen community online opbouwen van meer dan 4000 mensen. Die bied ik maandelijks een goed event aan waarvan ik kan leven. Het boek is mijn naslag werk geworden!"

Onderneemster GO! 30-60-120€(Een ondernemende vrouw die zonder werk zat en is gaan ondernemen)

"Deze training en begeleiding heeft me laten realiseren dat ik het anders moet aanpakken. Ik heb me zelf opnieuw uitgevonden".

Een interim managerDeelnemer GO! 30-60120€