Skip to main content

Continu klanten vinden met je Online Marketing Machine!

Online Marketing Machine
Continu nieuwe klanten werven door ons Online Marketing Systeem

Is het mogelijk om online een continue stroom van nieuwe klanten te krijgen? Het antwoord is ja! Er zijn veel entrepreneurs wereldwijd die dit in de praktijk brengen. Dat heeft ze de nodige uitzoek tijd, kracht en moeite gekost want er komt er wel wat bij kijken wanneer je het voor het eerst doet. Gelukkig kunnen wij je helpen dat te versnellen. Wij zijn business groei specialisten en we hebben een relatief eenvoudig systeem ontwikkeld.

Online Marketing MachineGestaag groeien.

Om je bedrijf te laten groeien wil je graag een systeem volgen wat het kan verzorgen. Door de Social Media op de juiste manier in te zetten kun je dat voor elkaar krijgen. Veel ondernemers modderen maar wat aan op de Social Media en dat is zonde, want je kunt er heel veel uit halen!

Je kunt er je  eigen Marketingmachine mee bouwen en zodat je continu nieuwe potentiële klanten kunt vinden en scoren. De brandstof is jouw eigen mening verpakt in de juiste vorm van communicatie. De aanjager is betaald adverteren op de Social Media. Om dat op een de juiste manier te doen creëer je een vast stramien van communicatie die je van te voren kunt inplannen.

Jouw Online Marketing Systeem kun je continu klanten laten werven werven. Eenmaal opgezet dan draait het 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Online Marketing MachineStructuur volgt strategie.

Dat kun je doen door eerst een goede structuur op te zetten. Dat wordt het fundament van je klanten wervingsproces. Het begint met een website met landing pages waarnaar jij jouw potentiële publiek toe leidt. Via jouw landing page krijgen de bezoekers iets aangeboden. Dat kan gewoon een ebook zijn, gratis tips of bijvoorbeeld een workshop voor een speciale prijs. Vervolgens ga je via de social media regelmatig posten door kennis te delen die voor jouw vak relevant zijn. Kies niet 1 maar minstens 3 platforms en post asymmetrisch in de tijd. Dat noemen we een Social Media Patroon. In iedere post die je doet zet je een link naar een landing page. Merk je dat een van de posts veel aandacht krijgt? Dan is die geschikt om er een promotie mee te maken.Dat is de Facebook term voor advertenties van je post maken. Zet er wel een link in naar de juiste Landings Pagina! Facebook stelt ons in staat om heel nauwkeurig op een doelgroep te adverteren, tegen lage kosten. Dat wordt da de aanjager van je hele campagne!

Samenvattend – de hoofdstappen voor Online Marketing Machine zijn:
  1. Weten wat je wilt en daar vastberaden voor gaan
  2. Je kiest 1 of 2 producten of diensten die gemakkelijk verkopen.
  3. Je brengt je website op orde om de traffic te verwerken
  4. Je maakt een Landing Page per product/dienst
  5. Social Media adverteren (promoties maken) met goed presterende posts
  6. De leads (emailadressen) die je hiermee opvangt volg je op met regelmatige mailings. Deze leiden op den duur tot hogere conversie

Pnt 6 is een belangrijke, de emailadressen worden jouw pot met goud. Door er regelmatig op te mailen en informeren kun je de mensen zover krijgen dat ze iets bij je gaan kopen of bestellen.

Wil je hier eens over praten hoe een Online Marketing Machine voor jou kan werken? Wij bieden een gratis strategiesessie aan. Klik hier om het aan te vragen.

Leave a Reply