Skip to main content

De beste ‘HBB Groeiend Ondernemen’ Business Strategie!

Groeiend ondernemen

 

In drie jaar kun je van €30.000 groeien naar €120.000 per jaar   

Ontwikkeld door Benno Pieters

Er is meer nodig dan geld alleen om een winstgevende business te bouwen; ook een unieke set vaardigheden en strategieën zijn onontbeerlijk. Met de HB GO! business succes methode wordt je in staat gesteld om te ontdekken waar jouw kansen liggen en het brengt de ondernemersvaardigheden bij die nodig zijn om jouw idee in acties om te zetten.  

Daarbij worden bewezen strategieën ingezet om het succes te brengen waar je tot nu toe alleen maar van kon dromen. Door alleen met bestaande verdienmodellen te werken reduceer je het probleem van een jaar lang te moeten experimenteren tot nul.   

De HB GO! business succes methode brengt het volgende: 

  • Een filter op jouw 2 beste ideeën of zij binnen 6 maanden resultaat kunnen brengen met de HB 4G formule. 
  • Bewezen strategieën toepassen. Bouw je business met de 30-60-120K methode om in 3 jaar mooie verdiensten te behalen. 
  • Hybride online/off-line ondernemingen opzetten 
  • Bij het behalen van je eerste succes laat je anderen voor je werken zo dat je zelf vrijgemaakt wordt om te doen waar je passie ligt. 
  • Zodra 1 business idee succesvol is doorgaan met het volgende business idee.
  • Positioneer jezelf als de business bouwer zo dat je een groot deel van de winst verkrijgt en maar part-time hoeft te werken 
  • Vermenigvuldig  jouw winnende businessmodellen door licentie of franchise structuren zodat je nooit meer zorgen hoeft te maken over je financiële afhankelijkheden. 

 De HB GO! business succes methode is zowel een attitude als methode om jouw idee op kans van slagen te testen en gestaag jouw business te bouwen met de meeste moderne strategieën.  

Het brengt jou in stappen van €30.000 per jaar per idee verdiensten naar €120.000 per jaar. Je bouwt een veiligheidmarge in door met 2 strategieën te werken. 

 

Zowel Helena als Benno passen de methode al  in verschillende vormen toe en hebben in de afgelopen jaren hun resultaten ermee bereikt. De doorbraak kwam toen de HB 4G formule vorm kreeg waarbij je de risico’s kunt inschatten voor je nieuwe initiatieven. Sinds 5 jaar wordt het toegepast op klanten in trainingen en coachingstrajecten en met de ervaringen is het geoptimaliseerd. Inmiddels hebben meer dan 120 mensen de workshops gevolgd en de reacties zijn positief tot zeer positief! We hebben tientallen klanten begeleidt. Enkele commentaren: 


“Eindelijk een betaalbare methode die je echt naar succes brengt!” – Organisatieadvies bureau 

“Dankzij deze methode hebben wij de crisis overleeft!” – Trainingsbureau 

“Heerlijke en heldere training; zoiets kun je niet uit jezelf verzinnen. Nu snel toepassen.” Een online entrepreneur


 

 Wil je de introductie workshop volgen dan kun je jezelf hier opgeven met deze link: Groeiend Ondernemen! 

Wil je een gesprek met een gratis Strategie Sessie? Vul dan het formulier in:

 

 

 

Leave a Reply