Wil je weten hoe je een  (online) mindful bedrijf kunt STARTEN?  Of wellicht hoe je de beste online ‘sales funnels’ kunt bouwen?

Wil je weten welke stappen je als starter moet nemen om succesvol en mindful te kunnen GROEIEN met Social Media Branding?

Wil je ook weten hoe je jouw Social Media strategie het beste kunt aanpakken om voor jou de BESTE KLANTEN te kunnen aantrekken?


“ONZE FOCUS  IS: JOU SUCCESVOL MAKEN MET JE BUSINESS!!” 


Wij maken graag kennis met nieuwe ondernemers! En dat laten we graag blijken. We doen je een voorstel: een strategiesessie die helemaal in het teken staat om jou als (startende) ondernemer verder te helpen. Gratis. Ja, je leest het goed. Wat we doen? We luisteren naar jouw groeiwensen, we analyseren jouw situatie en we geven je een concreet advies. Het zou mooi zijn als je dan verder gaat met ons, maar dat is niet verplicht.

Een sessie duurt tussen een uur en anderhalf uur dus we nemen jouw vraag echt serieus. We zullen je vragen wat je doelstellingen zijn en hoe je tot de huidige situatie gekomen bent. Onze methodiek leent is ingericht om je snel het juiste ondernemerspad te kunnen laten kiezen en als dat je aanspreekt dan hopen we dat je hierna kiest voor een van onze programma’s. Maar het is geen verplichting.

De sessie die we je aanbieden is dus geheel vrijblijvend en duurt doorgaans anderhalf uur. We zullen je vragen wat je doelstellingen zijn en hoe je tot de huidige situatie gekomen bent. Na deze sessie geven wij onze visie op de koers die voor jou de grootste succeskansen biedt. Wij helpen je de juiste focus krijgen zodat je beter bent opgewassen tegen de uitdagingen waar je nu mee te maken hebt. Wat we daarvoor in huis hebben is een ijzersterke formule die al heel wat van onze relaties verder heeft geholpen. Sommigen verdrievoudigden hun omzet in twee jaar. In de strategiesessie geven wij aan welke stappen voor jou nodig zijn om uit de startblokken te komen of om je los te weken uit stagnaties. Die eerste anderhalf uur die wij je aanbieden zal met zekerheid het begin zijn van een vernieuwend  perspectief voor jouw bedrijf. En nogmaals, het verplicht je tot niets!

Door hiernaast het formulier in te vullen kun je jezelf opgeven voor een gratis (starter) strategiesessie. Het vindt plaats in Amsterdam of Bussum.

strategiesessie