Wil je weten hoe je een (online) bedrijf kunt STARTEN?  Of wellicht hoe je de beste online ‘sales funnels’ kunt bouwen?

Wil je weten welke stappen je moet nemen om succesvol te kunnen GROEIEN met Social Media Branding?

Wil je ook weten hoe je jouw Social Media strategie het beste kunt aanpakken om MEER KLANTEN te krijgen?


“Onze focus is op hoe jij succesvol kunt zijn!” 


Wij leveren een gratis strategiesessie om jou als startende ondernemer op gang te helpen. Je krijgt dan een sessie met één van ons team. We luisteren naar jouw groeiwensen, analyseren jouw situatie en we geven je altijd een concreet advies. Natuurlijk hopen we dat je dan verder met ons gaat en iets afneemt van ons, maar dat hoeft niet. Het is onze manier om ondernemende mensen verder te helpen.

Een sessie duurt tussen een uur en anderhalf uur dus we nemen jouw vraag echt serieus. We zullen je vragen wat je doelstellingen zijn en hoe je tot de huidige situatie gekomen bent. Onze methodiek leent is ingericht om je snel het juiste ondernemerspad te kunnen laten kiezen en als dat je aanspreekt dan hopen we dat je hierna kiest voor een van onze programma’s. Maar het is geen verplichting.

Wij gebruiken vaak de metafoor van het strand, de branding en de open zee. Als echte starter ben je op het strand bezig een boot te bouwen om daar mee de zee op te kunnen. De een bouwt een vlotje, waar het niet mee gaat lukken; de ander bouwt aan een gigantisch perfect schip dat ook niet van het strand komt. Wij helpen je met een tussenvorm, een boot met roeispanen en een zeil, plus alvast motor onderdelen om later een motor aan de gang te krijgen.

De volgende fase is door de branding heen komen. Wanneer je niet goed je koers bepaalt en de juiste dingen doet, dan kom je moeilijk door de branding heen. Het gevaar daarbij is dat je weer terugslaat op het strand! Het zijn ondernemers die al gestart zijn maar op een lage jaaromzet blijven hangen. Wij helpen je de juiste focus krijgen zodat je door deze lastige fase heen komt.

De derde fase is dat je de volle zee opgaat. Je bent een gevorderde starter. Dan is het zaak je schip snel om te bouwen zodat je sneller en groter wordt. Zakelijk gezien dien je nu een schaalbaar verdienmodel te bouwen zodat het bedrijf minder afhankelijk wordt van jou als persoon. Dat kan een licentie of royalty model zijn, of een webshop of een traditioneel indirect kanaal.

Tijdens de strategiesessie kijken we samen waar jij zit in je ontwikkeling en welke type schip bij jou past. In alle gevallen is het van belang dat je online zichtbaarheid optimaal is. Mocht daarbij begeleiding van ons willen dan bieden we je graag een van onze mogelijkheden aan. Onze programma’s zijn erop gericht om je zo snel mogelijk tot succes te brengen.


Door hiernaast het formulier in te vullen kun je jezelf opgeven voor een starter strategiesessie. Het vindt plaats in Amsterdam of Gouda.

strategiesessie