Loop je al langer na te denken over zelf een Retreat te organiseren ergens in de wereld? Een combinatie van een masterclass en avontuur, zodat je jouw klanten iets anders aanbieden dan standaard? Je zult vast denken dat het duur zal zijn en moeilijk te realiseren. Maar wat als je dat gemakkelijk wordt gemaakt?

Save the Dates:

21 september tot en met 25 september 2020!

Je kunt inderdaad iets bijzonders bieden aan je klanten door het zelf te organiseren. Ze zullen je de rest van hun leven weten te herinneren. Zoiets maakt een onvergetelijke indruk op mensen. Zeker de moeite waard om echt serieus te nemen.

Bij het organiseren en uitvoeren komt best wel wat kijken, maar wanneer je het goed opzet valt het werk wel mee. Om jou daarbij te helpen, organiseren wij een retreat in Spanje waarbij je kunt leren hoe een retreat te ontwerpen, vervolgens ‘branden’ en het aan je klanten te verkopen.

Wil je op een authentieke manier jouw ‘Brand’ verdieping geven, dan is een Retreat een hele krachtige manier. Het zorgt ervoor dat je op een extra (positieve) manier je onderscheidt van jouw branchegenoten. Je krijgt extra aantrekkingskracht.

Wij hebben een speciale plek gevonden in het diepe Zuiden van Spanje, een uur rijde van Sevilla richting de kust. Dit is Andalusië en zeer verweven met de Spaanse geschiedenis. Spaanser dan dit kun je het haast niet krijgen. We overnachten in Hotel Los Conquistadores waar we onze masterclass en workshops krijgen.  Het is het eigendom van een Nederlands team van 4 mensen die er alles aan doen om het zo goed mogelijk naar je zin te krijgen. Ze zijn meesters in het ontzorgen!

Naast het leren opzetten van een retreat, waarbij we deze lokatie als oefenplek gebruiken, krijg je ook volop te maken met de authentieke Spaanse cultuur. Dus in de ochtend en begin middag hebben we lessen en oefeningen. Daarna in de tweede helft van de middag en begin van de avond, de Spaanse cultuur. Deze excursies worden ook onderdeel van jouw retreat dat je ontwerpt tjdens de masterclasses.

Voorwaarden voor deelname aan ‘maak je eigen Retreat’:

  1. Je het al een eigen bedrijf
  2. Je hebt een goede klantenlijst
  3. Je hebt een klantenbestand dat kan investeren
  4. Je hebt een goed herhalend aanbod voor je klanten
  5. Je klanten houden van een beetje avontuur

Indien je bovenstaande met 3 keer of meer met ‘ja’ kunt beantwoorden, dan ben je geschikt voor deelname aan onze Retreat.

Wat zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke eigen Retreat?

  1. Vind een mooie plek in de wereld
  2. Zorg dat de slaapaccommodatie dicht in de buurt is en van uitstekende kwaliteit
  3. Zorg voor uitstekend eten
  4. Bouw een inhoudelijk hoogwaardig programma
  5. Zorg voor culturele uitstapjes

Wees ook een goede gastheer of gastvrouw en dat de klanten naar huis gaan met een concreet resultaat.

Wat kost het?

De hele Masterclass en trip met een geheel verzorgd verblijf, all-in, kost ca. €1.900 per persoon. Er kan een kleine afwijking optreden door variaties in vliegkosten.

Wij doen dit in samenwerking met Los Conquistadores en daarom krijg je 2 facturen; 1 van ons en 1 van Los Conquistadores.

Gratis brochure downloaden?