Skip to main content

Met een laptop en een smartphone gaat je marketing de hele zomer door!

laptop en een smartphone

Er is iets raars aan de hand met veel ondernemers. Ze hebben zoiets van “ik til het wel over de zomer heen” als ze denken aan marketing. Terwijl als je het goed doet met een laptop en een smartphone, loopt je marketing tegenwoordig gewoon door! Wanneer je op je welverdiende vakantie bent worden er nog steeds leads gegenereerd en dat is heerlijk voor als je weer terugkomt. Dan kun je direct aan de slag met opvolging en hoef je jezelf niet druk te maken over nieuwe klanten vinden.

Marketing in de zomer!

Online Marketing

Zet je postings van te voren klaar voor op de Social Media. Zorg dat de foto goed reflecteert wat de tekst uitlegt. En ook niet vergeten: een link naar de juiste landingspagina om emailadressen te in te zamelen. Werk altijd met de dubbele opt in want dan voldoe je aan de GDPR regels. Wij gebruiken Hootsuite (betaald) om alle postings goed te kunnen inplannen.

Email marketing

Mailings kun je ook inplannen. Zo kun je meteen al nieuwe leads aangenaam verrassen met hoogwaardige kennis van jouw bedrijf. Wanneer je 1x per week mailt zal niemand dat als spam ervaren. Wij gebruiken Mailpoet maar Mailchimp werkt ook erg goed. De eerste is voraal makkelijk bij het opnemen van je laatste blogs. De laatste is iets moeilijker maar biedt meer design mogelijkheden.

Social Media verkoop

Mocht je een webshop hebben voor je producten of diensten, dan kun je jouw campagnes ook alvast klaar zetten. Vooral vanuit je nieuwsbrief kun je een link naar een product zetten, het liefst zodanig dat het een relatie heeft met het onderwerp van de mailing. Dat komt natuurlijker over dan wanneer het op zichzelf staat. Vertel aan je publiek welke resultaten ze kunnen bereiken met jouw product.

Met een laptop en een smartphone gaat je marketing de hele zomer door!

Adverteren op de Social Media is de brandstof om je campagne continu te laten lopen. Je krijgt een echte verkoopmachine wanneer het eenmaal loopt. Nadat je het hebt ingeregeld heb je er de hele zomer plezier van!

Leave a Reply

Close Menu