Wanneer je besluit om voor jezelf te beginnen dan komen er honderden vragen in je op! Hoe start ik eigenlijk? Moet ik op zoek gaan naar investeerders? Heb ik een businessplan nodig? Hoe vind ik klanten? Deze en nog vele andere vragen is wat wij kunnen beantwoorden tijdens onze videotrainingen en sessies.

Wanneer je voor het eerst voor jezelf begint dan is het niet verstandig om investeerders te zoeken. We weten uit ervaring dat dit een boodschap is wat velen niet willen horen. Maar echt, dit is een pad wat je doodongelukkig kan maken. Kijk liever om je heen wat anderen al doen en pik er iets uit wat je leuk vindt om te doen. Als er concurrentie is dan betekent het dat er een bestaande markt voor is. Je hoeft het alleen maar 10% beter te doen dan een ander om klanten aan te trekken. Of je geeft er je eigen uniek tintje aan. Een compleet revolutionair nieuw idee dat een nieuwe markt gaat aanboren zal is niet iets voor een echte starter, maar eerder iets voor een door de wol geverfde ondernemer.

Videotrainingen:

10 dingen voor dat je begint!

In deze video wordt je met je neus op de feiten gedrukt. Neem het goed door want anders hoef je niet eens te beginnen!


Prijs: Gratis

Link naar de video:

[wordt binnenkort geactiveerd]

Van idee naar product

Hoe zet je jouw idee om in een product (of dienst) dat jou succes zal brengen? Waar moet je allemaal rekening mee houden? In deze serie van 4 video’s wordt dat haarfijn uitgelegd.


Prijs: €95 (inclusief BTW) voor 4 trainingsvideo’s.

Link naar de video:

[wordt binnenkort geactiveerd]

Van product naar bedrijf

Heb je een product (of dienst) dan kun je hier een bedrijf omheen bouwen. In deze serie van 4 video’s worden aspecten zoals je website en hoe je het beste kunt verkopen uitgelegd.


Prijs: €95 (inclusief BTW) voor 4 trainingsvideo’s.

Link naar de video:

[wordt binnenkort geactiveerd]

Je business online!

Met deze serie video’s leer je in vier stappen om je bedrijf online te presenteren en promoten. Je leert hoe je van jezelf en jouw bedrijf een ‘Merk’ kunt maken. Eenmaal een ‘Merk’ dan weten de klanten jou gemakkelijk te vinden. Deze vorm van marketing is uniek en heel betaalbaar!


Prijs: €230 (inclusief BTW) voor 4 trainingsvideo’s, werkboek en online leer- en coachomgeving. Marktintroductieprijs nu tijdelijk €95 incl. BTW

Link naar de bestelpagina:


Bestel hier voor maar €95

Er zijn 3 dingen echt belangrijk wanneer je voor jezelf begint:
1) dat je een ‘zelf motivator’ bent en
2) dat je leert marketen en
3) dat je leert verkopen!