Go! Groeiend Ondernemen
met Power Branding

Het succesvolle GO! Power Branding programma van HB Branding! 

Het Groeiend Ondernemen Power Branding programma om in 3 jaar tijd naar €120.000 verdiensten te groeien met je onderneming. Het dynamische programma om omzetstagnatie te doorbreken!

Maar wat past precies bij jouw idee?

Waarom is dit programma anders?

Het is een echt ‘leren, doen en borgen’ programma. Je leert het door het echt te doen en wij helpen je daarbij. Je bouwt aan je onderneming terwijl je leert. Je borgt het door nieuwe ondernemersgewoonten te ontwikkelen. Je leert ook doordat je door 2 ervaringsdeskundigen begeleid wordt met werkelijke praktijk ervaring en die weten hoe het echt werkt. Met Power Branding leer je jouw gunfactor snel laten groeien waardoor de klanten vanzelf naar je toe komen.

Is €120.000 per jaar echt haalbaar in de praktijk? 

Jawel, het is niet eens zo moelijk. Je moet alleen de goede en gezonde ondernemersgewoonten aanleren en de juiste dingen doen. Die worden in het programma behandeld!  

We zijn echt mensen van de praktijk – ‘practice what you preach’;  wat je uitdraagt moet je zelf ook doen.  Daarom weten we welke moeilijkheden je ervaart en bovenal, weten we hoe je eruit kunt komen!  

We helpen je erbij

Herken je dit probleem?

Heb je er (net zoals velen) last van dat je wilt groeien maar je omzet blijft hangen op hetzelfde niveau?
Je bent al een tijdje als starter bezig maar je blijft op een te laag omzetniveau steken. Je doet het nodige op Social Media maar het levert je niet echt veel op. Je hebt een mooie website maar je krijgt nauwelijks nieuwe aanvragen!  Tijd om iets anders te proberen! 

Je hebt een andere ondernemers mindset nodig en een systeem dat voor jou werkt. Sinds 2009 werken wij aan zo’n systeem en hebben inmiddels meerdere programma’s samengesteld zodat iedere ondernemer die wilt groeien er van kan profiteren!

Honderden ondernemers geholpen

Hoe komt het eigenlijk?

Na de start is het vaak dat je vast komt te zitten met de omzet. Je hebt wel omzet maar het lukt niet om structureel op een hoger niveau te komen. Dat komt door een aantal factoren en ze hangen allemaal aan elkaar. Je wilt het graag goed doen en volgt vele adviezen op waardoor je versplintering in je activiteiten krijgt. Het komt ook doordat je jezelf nog meerdere ondernemers-gewoonten moet aanleren. Door honderden ondernemers geholpen te hebben in de afgelopen jaren met de digitale groei van hun bedrijf kwamen we erachter wat die factoren zijn en hebben we dit speciale programma kunnen maken. 

Power branding programma

Maar wat kun je eigenlijk doen?

Niet nog meer uren maken en niet nog meer producten of diensten verzinnen! HB Branding heeft veel ervaring met de ondersteuning van reeds gestarte ondernemers. Speciaal daarvoor hebben we het GO! Power Branding programma ontwikkeld met het doel om snel een hogere gunfactor te laten ontstaan en ze in 3 jaar tijd op €120.000 per jaar verdiensten te krijgen. Ondernemers willen echt bouwen om groei mogelijk te maken. 

Het geheim is focussen op een tweetal producten of diensten van je bedrijf en die succesvol maken door slimme online marketing. Hoe dat moet en hoe jij dat kan bereiken is wat wij behandelen in ons Power Branding programma.

Welke hoofdonderwerpen komen aan bod?

 1. De Kern van je bedrijf; waar sta je echt voor? 
 2. Je imago op orde
 3. Je producten of diensten op orde 
 4. Je Social Media Branding op orde 
 5. Je website op orde
 6. Landing pages op orde
 7. Je verkooptrechter op orde 
 8. Je verkooptechniek op orde 
 9. Automatiseren van je marketing en verkoop

Wil je meer detail van het 12 maanden programma?
Klik dan hier: De 12 modules van het GO! Power Branding programma 

De voordelen samengevat:

 1. Begeleiding door 2 professionele Business Catalysts 
 2. De business coaches worden onderdeel van jouw business team 
 3. 1x (of 2x) per maand een sessie in Amsterdam 
 4. Korte opdrachten om het geleerde te implementeren 
 5. Online opdrachtondersteuning 
 6. Als je achterop raakt dan schakelen we bij en helpen we daadwerkelijk bij de uitvoering 
 7. Continu begeleiding via de leer en coach applicatie 
 8. Doelstellingen: 1e jaar €30.000 extra omzet; 2e jaar €60.000, 3e jaar €120.000 
 9. Keuze uit twee vormen begeleiding; €700 per maand of €1400 per maand 

Gratis strategiesessie

Power Branding

Is een combinatie van het juiste doen op de juiste tijd, er een gewoonte van maken en zoveel mogelijk te (semi) automatiseren. Dan bespaar je tijd en kun je naar nog meer kansen in de markt kijken. Wil je een vrijblijvende strategiesessie om jouw mogelijkheden door te nemen? Vul dan het formulier in en dan maken we een afspraak!

Klik op deze link voor de gratis strategiesessie

Wil je ook je bedrijf laten groeien?

Vul dan je gegevens in voor een gesprek: