Gratis strategiesessie
van HB Branding

“ONZE FOCUS IS: JOU SUCCESVOL MAKEN MET JE BUSINESS!!” 

Wil je weten hoe je een  (online) bedrijf kunt STARTEN? Of wellicht hoe je de beste online ‘sales funnels’ kunt bouwen?

Wil je weten welke stappen je als ondernemer kunt nemen om succesvol te kunnen GROEIEN met Social Media Branding?

Wil je ook weten hoe je jouw dienst Social Media gereed maakt om de BESTE KLANTEN te kunnen aantrekken?

Wij maken graag kennis met ambitieuze ondernemers! En dat laten we graag blijken. We doen je een voorstel: een strategiesessie die helemaal in het teken staat om jou als (startende) ondernemer verder te helpen. Gratis. Zonder verdere verplichtingen. Wat we doen? We luisteren naar jouw groeiwensen, analyseren jouw situatie en we geven je een concreet advies. Het zou mooi zijn als je dan verder gaat met ons, maar dat is niet verplicht.

Een sessie duurt tussen een uur en anderhalf uur dus we nemen jouw vraag echt serieus. We zullen je vragen wat je doelstellingen zijn en hoe je tot de huidige situatie gekomen bent. Onze methodiek leent is ingericht om je snel het juiste ondernemerspad te kunnen laten kiezen en als dat je aanspreekt dan hopen we dat je hierna kiest voor een van onze programma’s. Maar het is geen verplichting.

We zullen je ook vragen hoe je tot je huidige situatie gekomen bent. Tijdens deze sessie geven wij onze visie op de koers die voor jou de grootste succeskansen biedt. Wij helpen je de juiste focus krijgen zodat je beter bent opgewassen tegen de uitdagingen waar je nu mee te maken hebt. Wat we daarvoor in huis hebben is een ijzersterke formule die al heel wat van onze ondernemers verder heeft geholpen. Sommigen hebben hun omzet in twee jaar verdrievoudigd.

In de strategiesessie geven wij specifiek aan welke stappen voor jou nodig zijn om uit de startblokken te komen of hoe je los te weken uit stagnaties. Die eerste anderhalf uur die wij je aanbieden zal met zekerheid het begin zijn van een vernieuwend  perspectief voor jouw bedrijf. En nogmaals, het verplicht je verder tot niets!

Vul hiernaast je gegevens in voor een Persoonlijke strategiesessie

Door hiernaast het formulier in te vullen kun je jezelf opgeven voor een gratis persoonlijke strategiesessie.
Het vindt plaats in Amsterdam of Bussum.

Zorg goed voor je bedrijf!

Maak een afspraak met ons over hoe jouw bedrijf toekomstbestendig gemaakt kan worden

Wil je ook je bedrijf laten groeien?

Vul dan je gegevens in voor een gesprek: