GO! power branding voor coaches,
consultants, trainers en adviseurs

Het succesvolle GO! Power Branding programma van HB Branding om omzetstagnatie te doorbreken!
Speciaal geschikt voor Coaches, Consultants, Trainers en Adviseurs.

Dit is het ‘Groeiend Ondernemen (GO!) Power Branding’ programma, waarin je leert om in 3 jaar tijd naar €120.000 verdiensten te groeien met jouw onderneming.

Het programma om jouw omzetstagnatie te doorbreken!
Klik op deze link voor de gratis strategiesessie.

Maar wat past precies bij jouw idee?

Waarom is dit programma anders?

Het is een echt ‘leren, doen en borgen’ programma. Je leert het door het echt te doen en wij helpen je daarbij. Je bouwt aan je onderneming terwijl je leert. Je borgt het door nieuwe ondernemersgewoonten te ontwikkelen. Je leert ook doordat je door 2 ervaringsdeskundigen begeleid wordt met werkelijke praktijk ervaring en die weten hoe het echt werkt. Met Power Branding leer je jouw gunfactor snel laten groeien waardoor de klanten vanzelf naar je toe komen.

We helpen je erbij

Herken je dit probleem?

Heb je er (net zoals velen) last van dat je wilt groeien maar je omzet blijft hangen op hetzelfde niveau?
Je bent al een tijdje als starter bezig maar je blijft op een te laag omzetniveau steken. Je doet het nodige op Social Media maar het levert je niet echt veel op. Je hebt een mooie website maar je krijgt nauwelijks nieuwe aanvragen!  Tijd om iets anders te proberen! 

Je hebt een andere winnende ondernemers ‘mindset’ nodig en een systeem dat voor jou werkt. Sinds 2009 hebben wij zo’n systeem en hebben inmiddels meerdere programma’s samengesteld zodat coaches, consultants, trainers en adviseur die willen groeien er van kunnen profiteren!

Honderden ondernemers geholpen

Hoe komt het eigenlijk?

Na de start is het vaak dat je vast komt te zitten met je omzet op een te laag niveau. Je hebt wel cashflow maar het lukt niet om structureel op een hoger niveau te komen. Dat komt door een aantal factoren en ze hangen allemaal aan elkaar. Je wilt het graag goed doen en volgt vele adviezen op waardoor je versplintering in je activiteiten krijgt. Het komt ook doordat je jezelf nog meerdere nieuwe ondernemers-gewoonten en kennis moet aanleren. Door honderden ondernemers geholpen te hebben in de afgelopen jaren met de digitale groei van hun bedrijf, kwamen we erachter wat die factoren zijn en hebben we dit speciale programma voor Coaches, Consultants, Trainers en Adviseurs samen gesteld. 

Power branding programma

Maar wat kun je eigenlijk doen?

Niet nog meer uren maken en niet nog meer producten of diensten verzinnen! HB Branding heeft veel ervaring met de ondersteuning van net gestarte ondernemers. Speciaal daarvoor hebben we het  GO! Power Branding programma ontwikkeld met het doel om snel een hogere gun-factor te laten ontstaan en je in 3 jaar tijd op €120.000 per jaar verdiensten te krijgen. Ondernemers die echt willen bouwen en groei mogelijk maken. 

Het geheim is een ‘Mindset’ om te focussen op een tweetal producten of diensten van je bedrijf en die succesvol te maken door slimme online marketing. Hoe dat moet en hoe jij dat kan bereiken is wat wij behandelen in ons Power Branding programma.

Wil je ook je bedrijf laten groeien?

Vul dan je gegevens in voor een gesprek:

Met ongericht posten op Facebook of Linkedin kom je er niet.
Je zult jezelf moeten ‘Branden’  middels een Social Media Patroon
over meerdere Social Platformen! 

Om een goed Social Media Patroon neer te zetten voor je klantenwerving dien je eerst jouw soort marktcommunicatie in orde te hebben. Jouw reputatie zal erg hard verspreiden en als je daar niet van te voren  over nadenkt gaat het heel snel fout!  

We zijn echt mensen van de praktijk – ‘practice what you preach’;  wat je uitdraagt moet je zelf ook doen.  Daarom weten we welke moeilijkheden je ervaart en bovenal, weten we hoe je snel een Merk kunt worden om jouw gun-factor optimaal te laten werken! 

Welke hoofdonderwerpen komen aan bod?

 1. De Kern van je bedrijf; waar sta je echt voor? 
 2. Je imago op orde en daarmee je gun-factor
 3. Je producten of diensten op orde 
 4. Je Social Media Branding op orde 
 5. Je website op orde
 6. Landing pages op orde
 7. Je verkooptrechter op orde 
 8. Je verkooptechniek op orde 
 9. Automatiseren van je marketing en verkoop

Wil je meer detail van het 12 maanden programma?
Klik dan hier: De 12 modules van het GO! Power Branding programma 

De voordelen samengevat:

 • Begeleiding door 2 professionele Business Catalysts 
 • De business coaches worden onderdeel van jouw business team 
 • 1x (of 2x) per maand een sessie in Amsterdam 
 • Korte opdrachten om het geleerde te implementeren 
 • Online opdrachtondersteuning 
 • Als je achterop raakt dan schakelen we bij en helpen we daadwerkelijk bij de uitvoering 
 • Continu begeleiding via de leer en coach applicatie 
 • Doelstelingen: 1e jaar €30.000 extra omzet; 2e jaar €60.000, 3e jaar €120.000 
 • Keuze uit drie vormen begeleiding; groepsbegeleiding van €350 per maand,  persoonlijke van €700 per maand of voor €1.400 per maand met actieve assistentie  (alles ex BTW)

Is €120.000 per jaar voor coaches, consultants, trainers en adviseurs echt haalbaar in de praktijk? 

Jawel, het is niet eens zo moeilijk. Je moet alleen de goede en gezonde ondernemersgewoonten aanleren en de juiste dingen doen. Die worden in het programma behandeld!  

We zijn echt mensen van de praktijk – ‘practice what you preach’;  wat je uitdraagt moet je zelf ook doen.  Daarom weten we welke moeilijkheden je kunt ervaren en bovenal, weten we hoe je eruit kunt komen!

Maar wat past precies bij jouw idee?

Waarom is dit programma anders?

Het is een combinatie van het juiste doen op de juiste tijd, er een gewoonte van maken en zoveel mogelijk te (semi) automatiseren. Dan bespaar je tijd en kun je naar nog meer kansen in de markt kijken. Wil je een vrijblijvende strategiesessie om jouw mogelijkheden door te nemen? Vul dan het formulier in en dan maken we een afspraak!

Klik op deze link voor de gratis strategiesessie