Opschalers

Voor ondernemers die willen doorgroeien

Voor gevorderde ondernemers hebben wij exclusieve 2:1 businesscoaching diensten. Daarmee ondersteunen we de ondernemer met de uitbouw van zijn of haar bedrijf. Wij passen online groeimodellen toe die in de praktijk hun waarde al hebben bewezen.

“Iedere actieve ondernemer wilt groeien, zowel qua bedrijf als persoonlijk.”

Licentie model bouwen

Om sneller te kunnen groeien en daarmee het bedrijf minder afhankelijk van jou als ondernemer te maken, kun je het beste een licentie of royalty model opzetten. Daarvoor dienen de producten gestroomlijnd te worden, contracten gemaakt te worden en een wervingscampagne opgezet te worden. Hoe dat precies moet is waar we je bij ondersteunen en bijstaan. Mocht je vastlopen dan springen we daadwerkelijk bij!

In 6 maanden tijd trainen en begeleiden we je naar dit verdienmodel.

Marketing automatiseren

Met de huidige online gereedschappen is het mogelijk om voor 85% je marketing en verkoop te automatiseren. We noemen dat een Digitaal Verkoop Systeem (Digital Sales System). Dat betekent dat de omzet- en inkomensstromen minder directe aandacht nodig hebben van jou als ondernemer. Niet ieder product of dienst is hiervoor geschikt maar velen juist weer wel. Eenmaal uitgezocht en opgezet kun je jarenlang plezier hebben van dit model.

In 6 maanden tijd trainen en begeleiden we je naar deze mooie manier van omzet genereren.

GO!
500

Dit is onze top-dienst en is er opgericht om duurzame verdienmodellen te implementeren waarbij wij (tijdelijk) onderdeel worden van jouw businessteam. Het doel is om in 3 grote stappen door de €500.000 bruto-marge barrière heen te gaan. Wij helpen bij het geschikt maken van je bedrijf voor verschillende inkomensstromen en de huidige omzetstroom te optimaliseren door de marketing te automatiseren.

Het is een superprogramma van initieel 12 maanden dat in totaal 3 jaar kan duren, afhankelijk van je ambities en behoeften.

Wil je ook je bedrijf laten groeien?

Vul dan je gegevens in voor een gesprek: