Ben je als ondernemer actief op Social Media maar het levert je te weinig op? Je doet alles volgens wat de marketing guru’s adviseren en het kost je erg veel tijd? Ben je de Social Media spuugzat? Dan is het tijd voor deze Social Media Sales training, om echt rendement te halen uit je waardevolle tijd!

Met deze kennis leer je ‘verkopen zonder te verkopen’ via de Social Media!

In 2 maanden tijd kun je jouw eigen ‘digital sales machine’ opzetten. Die blijft dag en nacht voor jou draaien.

Door de juiste combinatie van product, social media, websitepagina en communicatie kun je ervoor zorgen dat er een continue stroom aan leads en/of bestellingen plaatsvinden.

Wie wil dat nou niet?

1. De Randvoorwaarden

 • Je bent al actief op de social media
 • Een kwaliteitsproduct of dienst van jezelf of derden
 • Je hebt een product of bedrijfspagina op Facebook
 • Je hebt een WordPress website
 • Je kunt zelf een website pagina maken

2. Je leert

 • Je social media in te richten met een focus
 • Advertenties opzetten in Facebook
 • Emotioneel communiceren als een copywriter
 • Welke woorden tot het onderbewustzijn treden
 • Een website pagina opzetten dat converteert

3. Het resultaat

 • Binnen 3 maanden lopen je campagnes als nooit eerder
 • Je bent zelf in controle
 • Je weet hoe je meer of minder klanten kunt aantrekken
 • Je weet hoe je een online business machine kunt realiseren
 • Voorspelbare omzet

De kosten.

Deze korte cursus van 4 sessies (1x per 2 weken) kost €2.800 ex BTW, inclusief 3 maanden online begeleiding. Loop je vast dan springen we even bij! Tijdens de sessies krijg je 1:1 training en leer je hoe je het zelf kunt doen. Na de 4 sessies heb je ons in principe niet meer nodig!

Klik op de button onderaan de pagina voor een offerte of een gesprek!

HB Social Media Prospecting training
Met ‘Social Media Prospecting training’  verkrijg je de vaardigheden voor het uitbouwen van jouw klantenbestand. Tijdens de training krijg je veel plezier in het opzetten van je eigen prospecting campagnes!
Concurrentieloos zakendoen

Ik was al een tijdje bezig op Facebook maar er gebeurde niks. Dat was heel frustrerend! Na deze training weet ik hoe ik mijn webwinkel winstgevend krijg en ik kan er nu goed van rondkomen. Een aanrader!

Jeanette, Onderneemster uit RotterdamWebwinkel eigenaar

Ik was al goed in email marketing maar nu weet ik ook hoe ik mijn traffic moet organiseren zodat ik alleen maar de juiste mensen in mijn praktijk krijg. Heel fijn en ben er blij mee!

Maria, Lifestye CoachEigenares van een Yoga centrum

We dachten dat we alles gedaan hadden volgens de regels van Social Media Marketing. Omdat we weinig resultaat boekten hadden we er weinig plezier in. Wij zijn erg blij met deze training want nu komen er veel meer klanten naar onze zaak!

Ans en Ilona, Moeder en dochterEigenaressen van een Beauty Salon

Ik heb best een grote fanclub op Facebook, maar ik zag ze niet meer terugkomen. Na de training zag ik in hoe ik met gerichte acties de mensen weer naar de zaak kon laten komen.

Neil de RestauranthouderEigenaar van een restaurant in Amsterdam

Ik had geen tijd om goed op social media aanwezig te zijn maar met deze training kreeg ik in de gaten hoe ik met een kwartier per dag mijn traffic naar mijn website kon regelen. Nu heb ik veel meer aanvragen!

Maaike, Eigenares MakelaardijMakelaar in het centrum van het land

Ik had weinig op met Social Media maar nu krijg ik er veel meer klanten door. Je hebt wel deze training nodig want anders raak je verdwaalt in alle mogelijkheden.

John, Executive CoachEigenaar Management Coachingspraktijk

Ik heb nu geleerd hoe ik mijn vak zodanig met presenteren dat ik continu nieuwe opdrachten krijg. Ik kan het zo regulieren dat ik niet overwerkt raak!

Hans, FotograafEigenaar Mediabedrijf

Ik heb geleerd hoe je bestaande relaties kunt heractiveren en nieuwe tegelijkertijd aan te trekken. Ik ben hier heel blij mee! Mijn investering had ik er met 2 maanden uit!

Eelco, Top trainerEigenaar Bureau voor Management Trainingen

Na de crisis, die veels te lang duurde en daardoor raakte ik door mijn reserves heen, zat ik in een behoorlijke dip. Door te leren hoe ik op de juiste manier met Social Media om moest gaan, ben ik op een comfortabele bedrag aan verdiensten gekomen. Nu heb ik weer veel meer energie om anderen te helpen!

Mariëlla, PsychotherapeutEigenaresse Psychotherapy praktijk

Als beginnend Architect had ik het best moeilijk. Door de training ben ik erachter gekomen hoe ik me kon onderscheiden van mijn collega's door een specifieke niche te kiezen en te omarmen. Met enkele nieuwe opdrachten had ik mijn investering al terug verdiend.

Marco, ArchitectEigenaar Architectenbureau