Persoonlijke business catalyst
voor de startende-ondernemer

“In de praktijk is het super handig om een ‘personal business catalyst’  in de arm te nemen die het al een keer eerder heeft gedaan en weet hoe het moet. Zeker wanneer je werkelijk jouw eigen bedrijf wilt starten en het is voor jou de eerste keer. Maar natuurlijk wil je daarbij wel een modern bedrijf worden en zijn, met zoveel mogelijk gebruikmaking van de huidige online middelen. En dan is dit programma een van de beste op de markt” – Ondernemer-consultant in de ‘business process change’ markt.

Maar wat past precies bij jouw idee?

Kun je jouw idee wel tot een bedrijf ontwikkelen? En zo ja, wat komt er allemaal bij kijken?

Deze vragen en vele anderen hebben we weten te vangen in een uitgekiend coachingsprogramma. Je krijgt 1:1 coaching van één van onze top coaches. Zij allen hebben ervaring in het starten van een bedrijf en daarbij ook de inzet van digitale gereedschappen:

“Iedere startende ondernemer heeft een business catalyst nodig
om snel met succes uit de startblokken te komen!”

Klik op deze link voor een gratis Strategiesessie

Van Idee naar Eigen Bedrijf (VINEB)

In 8 trainingsessies word je persoonlijk begeleid naar de start van je eigen bedrijf. Iedere week is er een module waar je erg veel van leert. Iedere module brengt je een sprong dichterbij naar een lopend bedrijf. Je krijgt ondernemershuiswerk en daarmee begeleiden we je online. Je bouwt stap voor stap je eigen Eigen bedrijf. We hebben daarvoor een online leer- en coach platform. Mocht je vast komen te zitten dan springen we wij. Ter verdere ondersteuning krijg je ook de beschikking over de video’s ‘Van Idee naar Product’ en ‘Van Product naar Bedrijf’.

Prijs: € 3.900 ex BTW, inclusief materialen, video’s, online coach en leer omgeving en online persoonlijke begeleiding.

Na deze coaching is jouw bedrijf gestart met een helder idee over welke producten en/of diensten en op welke markt jouw bedrijf geld gaat verdienen.

 

Je Business Online (JBO)

In 5 trainingsessies gedurende 5 maanden word je persoonlijk begeleid in het je bedrijf goed online te krijgen. Je leert hoe je moet positioneren en je je online zo snel mogelijk een Merk wordt! Je leert hoe je met een Social Media Patroon grote naamsbekendheid kunt krijgen. Je leert ook hoe je jouw website verkopend kunt krijgen. Je krijgt huiswerk en daarmee begeleiden we je ook online. Dat gaat via ons online leer- en coach platform. Als je vast komen te zitten dan springen we daadwerkelijk bij. Ter verdere ondersteuning krijg je ook de beschikking over de video’s ‘Je Business Online’.

Prijs: € 3.500 ex BTW, inclusief materialen, video’s, online coach en leer omgeving en online persoonlijke begeleiding.

Na deze coaching ben je zelfstandig in staat om je eigen online campagnes te runnen en nieuwe leads te werven.

 

“Mede door de training en begeleiding van het programma ‘Je Business Online!’ kon ik een nieuw bedrijf opzetten in Psychoanalyse.”

(Een onderneemster met 5 werknemers in dienst).

Wil je ook je bedrijf laten groeien?

Vul dan je gegevens in voor een gesprek: