“In de praktijk is het super handig om een ‘personal business coach’  in de arm te nemen die weet hoe het moet. Zeker wanneer je werkelijk jouw eigen bedrijf wilt starten en je doet het voor het eerst. Maar natuurlijk wil je daarbij wel een modern bedrijf worden en zijn, met zoveel mogelijk gebruikmaking van de huidige online middelen. En dan is dit programma een van de beste op de markt” – Ondernemer coach in de ‘corporate coaching’.

Maar wat past precies bij jouw idee? Kun je jouw idee wel tot een bedrijf ontwikkelen?
En zo ja, wat komt er allemaal bij kijken?

Deze vragen en vele anderen hebben we weten te vangen in een uitgekiend coachingsprogramma. Je krijgt 1:1 coaching van één van onze top coaches. Zij allen hebben ervaring in het starten van een bedrijf en daarbij ook de inzet van digitale gereedschappen:

Van Idee naar Eigen Bedrijf 
(VINEB)

In 8 trainingsessies word je persoonlijk begeleid naar de start van je eigen bedrijf. Iedere week is er een module waar je erg veel van leert. Iedere module brengt je een sprong dichterbij naar een lopend bedrijf. Je krijgt ondernemershuiswerk en daarmee begeleiden we je online. Je bouwt stap voor stap je eigen Eigen bedrijf. We hebben daarvoor een online leer- en coach platform. Mocht je vast komen te zitten dan springen we wij. Ter verdere ondersteuning krijg je ook de beschikking over de video’s ‘Van Idee naar Product’ en ‘Van Product naar Bedrijf’.


Prijs: € 3.900 ex BTW, inclusief materialen, video’s, online coach en leer omgeving en online persoonlijke begeleiding.

Na deze coaching is jouw bedrijf gestart met een helder idee over welke producten en/of diensten en op welke markt jouw bedrijf geld gaat verdienen.


Heb je liever een groepstraining? Klik dan op deze link.

Je Business Online 
(JBO)

In 5 trainingsessies gedurende 5 maanden word je persoonlijk begeleid in het je bedrijf goed online te krijgen. Je leert hoe je moet positioneren en je je online zo snel mogelijk een Merk wordt! Je leert hoe je met een Social Media Patroon grote naamsbekendheid kunt krijgen. Je leert ook hoe je jouw website verkopend kunt krijgen. Je krijgt huiswerk en daarmee begeleiden we je ook online. Dat gaat via ons online leer- en coach platform. Als je vast komen te zitten dan springen we daadwerkelijk bij. Ter verdere ondersteuning krijg je ook de beschikking over de video’s ‘Je Business Online’.


Prijs: € 3.500 ex BTW, inclusief materialen, video’s, online coach en leer omgeving en online persoonlijke begeleiding.

Na deze coaching ben je zelfstandig in staat om je eigen online campagnes te runnen en nieuwe leads te werven.


Heb je liever een groepstraining? Klik dan op deze link.

 

“Iedere succesvolle ondernemer heeft een business coach nodig om het beste uit zichzelf te kunnen halen!”

Klik op deze link voor een persoonlijke starter strategiesessie (gratis)

“Mede door de training en begeleiding van het programma ‘Je Business Online!’ kon ik een nieuw bedrijf opzetten in Psychoanalyse.”
(Een onderneemster met 5 werknemers in dienst).